Quina classe de maquinària o equips per a cuines d’hostaleria li podem subministrar des de CIHO?

A CIHO comptem amb un ampli assortit d’equips per a les cuines d’hostaleria professionals. En funció de com de gran sigui aquesta cuina i de quines siguin les seves necessitats reals, s’haurà d’equipar amb més o menys electrodomèstics. En qualsevol cas, hi ha tres grans tipus d’equips.

En primer lloc, hi ha les màquines d’hostaleria de refrigeració. Aquestes màquines són essencials per poder conservar els aliments de manera adequada sense que perdin les seves propietats organolèptiques i no suposin cap risc per als comensals. A CIHO comptem amb diverses opcions de màquines de refrigeració, des dels clàssics armaris fins a línies dissenyades exclusivament pel pa o la rebosteria.

En segon lloc, hi ha les màquines de preparació. Aquest grup inclou les batedores, les amassadores, els equips per pelar, envasadores al buit… Haver de manipular una quantitat important d’aliments requereix de certs estris o màquines que ho facilitin.

En darrer lloc, hi ha els equips de cuina professionals, que inclouen: forns d’alta velocitat, sistemes de cocció modular, paelles o marmites de diferents capacitats, sistemes de ventilació…