En què es diferencien les cuines d’hostaleria de les convencionals de les llars?
La principal diferència que existeix entre les cuines d’hostaleria i les cuines convencionals de qualsevol llar és que les primeres han estat dissenyades per suportar un ús intensiu, mentre que les segones no. Per exemple, el rentavaixelles de la cuina d’un restaurant pot funcionar fins a deu vegades en un mateix servei, mentre que el d’una casa funciona un sol cop o, fins i tot, menys.
Un altre element diferenciador és que els equips de les cuines d’hostaleria estan dissenyats per tenir una capacitat superior a la dels electrodomèstics de les cases. Per exemple, un microones d’un restaurant pot escalfar més d’un plat a la vegada perquè té dos pisos, mentre que el d’una llar només pot escalfar un sol plat.
En definitiva, els electrodomèstics i equips per a cuines d’hostaleria o cuines professionals compten amb una major capacitat que els d’ús domèstic. A més a més, també són més robustos per poder suportar un ús intensiu de manera eficaç.